Finansiering & försäkringar

Vi kan erbjuda och hjälpa dig med finansiering och försäkringar till ditt ändamål. Vi samarbetar med flera aktörer inom varje område och hjälper dig att hitta bästa lösningen för att ditt ägande ska bli tryggt, smidigt och säkert.

Finansiering

Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank tillhör den globala bankkoncernen Banco Santander, en av de största bankerna i både Europa och världen med 117 miljoner kunder i över 45 länder. Santander har under de senaste tio åren utsetts till världens bästa bank tre gånger. 

Besök Santanders hemsida, https://www.santanderconsumer.se/

Ecster

Under mer än 60 år inom Handelsbanken Finans har Ecster utvecklat och förfinat sina produkter. Idag finns en bred palett av betalsätt som ger konsumenter möjlighet att finansiera allt ifrån de små vardagsinköpen till de lite större investeringarna.

Besök Ecsters hemsida, https://www.ecster.se/

Försäkring

Svedea

Idag har Svedea fler än 200 000 kunder och fortsätter att växa. Hos Svedea kan du köpa försäkring för bil, motorcykel, snöskoter, ATV, båt, vattenskoter, hund, katt och företag.

Besök Svedeas hemsida, https://www.svedea.se/

Bilsport & Mc

Bilsport & MC Specialförsäkring startade 1999 och är ett nischat varumärke för specialförsäkringar inom fordonshobbyn. Bilsport & MC ingår i Moderna Försäkringar och är störst i Sverige på motorcykelförsäkring med mer än 100 000 motorcykelentusiaster och 20 000 bilentusiaster.

Besök Bilsport & Mc's hemsida, http://www.bilsport-mc.com/