sandstrom-cruiser.jpg

Sandström

Med ett tydligt fokus på kvalitet, säkerhet och innovation har Sandström utvecklat och producerat båtar sedan 60-talet. Över 80 000 båtar har Sandström byggt genom åren.

Sandströms flotta består idag av 19 modeller baserade på 10 skrov i längder mellan 3,4 till 6,2 meter. Sandström har tre olika båtserier, Basic-, Classic- och Cruiserserien. Gemensamt för alla båtarna är att deras skrov är planande, de är CE-märkta och har tre års garanti. Båtarna är byggda i glasfiberarmerad polyester. Här finns allt från robusta roddbåtar, via inombordsdiesel med rak axel till snabba motorbåtar.

Basic

Basic-serien består av sex modeller, från den minsta 340 till den största 495:an. De är konstruerade för att vara utmärka rodd- och motorbåtar med låg vikt och ett konkurrenskraftigt pris, utan att för den skull göra avkall på stabilitet och säkerhet.

 

Classic

Classic-serien består av elva modeller, från den smidiga 430 till cabinbåten 620 MC. Däremellan finns ett flertal funktionella modeller, exempelvis storsäljaren 495 och den populära 560 MC, samt den nya 565 AC med Yanmar-diesel.

Cruiser

Cruiser-serien utgörs av de två modellerna S- och D-Cruiser. Bägge är utvecklade med stort fokus på dess gångegenskaper. De är konstruerade för motorstyrkor upp till 135 hk med toppfarter på cirka 45 knop och marschfarter runt 33 knop.

Båtar från Sandström i lager

I vår Blocket butik kan du se vårt aktuella utbud med båtar från Sandström. Välkommen in till oss för att se dem i verkligheten.

 

Vill du veta mer? Vi hjälper dig.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi kan.